Home / Showbizz / 6 slavnih ličnosti koje su neprepoznatljive bez svog zaštitnog znaga

6 slavnih ličnosti koje su neprepoznatljive bez svog zaštitnog znaga
Slavne ličnosti poput Rejčel Mekadams i Rijane stekle su veliku reputaciju ne samo zbog svog talenta već i zbog transformacije svog izgleda. Rejčel je poput pravog kameleona bila i plavuša, brineta, crvenokosa i uvek izgledala sjajno. Rijana je bezbroj puta menjala frizure, boju kose, stil… Da li uopšte postoji nešto što nije nosila? Dok neke poznate ličnosti vole da malo promene stvari, druge se drže jednog istog stila koji je postao njihov zaštitni znak. Rubi Rouz sa dugom kosom – jednostavno pogrešno. Pogledajte kako su izgledale poznate ličnosti pre nego što su pronašle svoj zaštitni znak.

Zak Galifanakis: Nekad


Foto: screencrush.com

Izvinite, ko je ovo? Nema šanse da je ovo Zak Galifanakis! Ili je to ipak on, pre mnogo godina… bez dlaka na licu. Šokirani smo kao i vi!

Zak Galifanakis: Sad


Foto: her.ie

Zaštitni znak: brada

To je Zak koga poznajemo i volimo! Ponosni smo na njega što je konašno izgubio višak kilograma jer je dugo pokušavao, ali ga molimo da nikad ne izgubi svoju bradu! Tako mu dobro stoji!

Ariana Grande: Nekad


Foto: businessinsider.com

Pre nego što je zasijala kao pop zvezda, Ariana je igrala Ket Valentajn u serijama “Victorious” i “Sem i Ket”. Uloga je on nje zahtevala da ima crvenu kosu. Kako nije želela da nosi periku, ofarbala je svoju kosu.Većinu vremena je morala i da je ispravlja. Ispod je retka fotografija Ket sa loknama.

Ariana Grande: Sad


Foto: instagram.com

Zaštitni znak: Visok konjski rep

Zbog sve te toplote, farbanja i izbeljivanja, njena kosa je bila totalno spržena kada je šou završen i tako je rođen visok konjski rep! Ponekad pusti kosu, ali je rep ipak njen zaštitni znak.

Kajli Džener: Nekad


Foto: lazygirls.info

Neprepoznatljiva! Kajli je morala da raste pod svetlima reflektora i budnim okom miliona ljudi, pa smo naravno primećivali i najmanju promenu na njoj. I dalje ponekad nosi ružičasti sjaj za usne, ali su sada njene napućene usne sinonim za nju i njen brend.

Kajli Džener: Sad


Foto: instagram.com

Zaštitni znak: Pune, savršene usne

Ovde čak i ne stavljamo akcenat na njene pune usne (zapravo, stavljamo jer su savršene), već na njenu ljubav prema kozmetici i stvaranju savršene linije kozmetičkih proizvoda. Više je ne možemo videti bez nekog ruža iz njene kolekcije,bilo da je boje kože ili jarko plav. Uvek izgleda divno!

Rubi Rouz: Nekad


Foto: haarminnaar.blogspot.com

Čekajte, ko je ovo? Rubi Rouz sa dugom kosom jeste jedna od onih situacija za koje znamo da su se dogodile, ali smo ih potpuno smetnuli s uma jer zvuče toliko neverovatno. Naravno da i ovako izgleda sjajno, ali jednostavno ne bismo mogli da se naviknemo na nju.

Rubi Rouz: Sad


Foto: instagram.com

Zaštitni znak: Kratka kosa

Rubi Rouz sada nosi kratku kosu i jedna je od najvećih, modernih, androgenih rok zvezda naše generacije. Ona je glumica, model, di džej i uvek izgleda sjajno!

Kristen Stjuart: Nekad


Foto: comicvine.gamespot.com

Kristen iz ere “Sumrak sage”. Izgledala bi sjajno kada bi opet pustila kosu, zar ne?

Kristen Stjuart: Sad


Foto: twitter.com

Zaštitni znak: Kratka kosa i androgena garderoba

Kada je završila sa “Sumrak sagom”, Kristen je procvetala i postala ono što jeste: kul devojka koja voli uličnu modu i koja može sve da ponese i da i dalje izgleda neverovatno.

Zoi Dešanel: Nekad


Foto: ign.com

Da li ste znali da je Zoi Dešanel igrala plavušu u filmu “Elf”? Sa plavom kosom još više liči na Keti Peri!

Zoi Dešanel: Sad


Foto: rolereboot.org

Zaštitni znak: Tamna kosa sa šiškama

Ovo je već kako treba, zar ne? Obožavamo je zbog njene tamne kose, naročito u seriji “Nova devojka”. Iako može da nosi plavu kosu kao profesionalac ako se nekada opet odluči za ulogu plavuše, ipak su nas očarali njeni tamni uvojci.

fokuzz

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 8 =