Home / Showbizz / 10 velikih zvezda koje su se za kratko vreme NENORMALNO ugojile

10 velikih zvezda koje su se za kratko vreme NENORMALNO ugojile
Sve zvezde su često osuđivane iz raznih razloga, ali najčešće zbog fizičkog izgleda. Ponekad su glumci morali da se ugoje zbog uloga, ali uglavnom su razlozi druge prirode. Uostalom, i poznate ličnosti su samo smrtnici koji ponekad ne mogu a odole hrani i slatkišima koje mogu imati u izobilju. Pogledajte ovih 10 poznatih ličnosti koje prolaze kroz pakao zbog toga što su se ugojile.

1. Maraja Keri


Foto: orzzzz.com

Maraja je uvek imala obline, i zbog toga i jeste bila jedna od najprivlačnijih zvezda. Međutim, sada su te obline previše došle do izražaja.

2. Džanet Džekson


oto: orzzzz.com

Džanet je odlično izgledala do pre par godina kada je počela da se goji. Tužno je što je ova talentovana plesačica sada neprepoznatljiva.

3. Stiven Sigal


Foto: orzzzz.com

Sigala su smatrali jednom od najvećih zvezda akcionih filmova 90-ih godina. Međutim, to je sada već antička istorija, a ono što on nosi, sigurno nisu mišići.

4. Džon Travolta


Foto: orzzzz.com

Ova zvezda koje se najviše sećamo iz filma “Pretparačke priče” je sada duplo veća, a kako vreme prolazi, sve lošije izgleda.

5. Britni Spirs


Foto: orzzzz.com

Ovo divno Dizni dete, a kasnije i prelepa tinejdžerka ugojila se kada je postala majka. Britni je izgubila kontrolu, kako nad svojom telesnom težinom, tako i nad svojim ponašanjem.

6. Kristina Agilera


Foto: orzzzz.com

Kristina je počela naglo da se goji za vreme svoje druge trudnoće, i i dalje postoje posledice. Ponekad ju je zaista teško gledati.

7. Keli Klarkson


Foto: orzzzz.com

Zvezda Američkog idola, Keli Klarkson nikada nije bila mršava, ali je uvek izgledala lepo i zdravo. Međutim, u poslednjih nekoliko godina Keli se totalno zapustila, i to se jasno može videti.

8. Val Kilmer


Foto: orzzzz.com

Kilmer je osamdesetih parirao Tomu Kruzu. Danas, to nažalost nije slučaj. Dok Kruz i dalje dobro izgleda, Kilmer se mnogo ugojio i izgubio svoj status među ženskom populacijom.

9. Džesika Simpson


Foto: orzzzz.com

Američka pevačica, glumica i zvezda rijaliti šouova doživela je velike promene od kada je postala majka, što je i prirodno. Ali bi svakako bilo lepo da ponovo bude ona stara!

10. Hilari Daf


Foto: orzzzz.com

Postati roditelj je nešto najlepše na svetu, ali za mnoge, to je samo izgovor da jedu šta im padne na pamet. To se upravo dogodilo i sa Hilari Daf.

Image source: orzzzz.com

Fokuzz

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =